tiistai 25. joulukuuta 2012

Keittiö

Viime kerralla, kun kävin Huvikummussa, päätin, että asun siellä ihan rauhassa vuoden-kaksi ennenkuin käyn tekemään isompaa remonttia. Sisustusjuttuja on kuitenkin niin mukava suunnitella, joten kirjaan nyt ylös tämänhetkiset ajatukseni tulevasta keittiöstäni. Hauska katsoa sitten muutaman vuoden päästä, miltä keittiö remontin jälkeen ihan oikeasti näyttää :-)

Tällä hetkellä keittiö näyttää tältä:
Haaveeni on, että keittiön lattia on harmaa, maalattu lautalattia. Puolipaneelit ja oven karmit on maalattu valkoisiksi. Tapetti seinän yläosassa näyttää tältä:


ja keittiö kaapisto on tyyliltään tällainen:paitsi tietysti uuni on valkoinen ja huuva paikoillaan. Vetimet ovat mustat ja lavuaarista en ole vielä päässyt itseni kanssa selvyyteen, onko se tuo keraaminen vai sellainen ihan tavallinen teräsallas. 

Jääkaappi ja pakastin, molemmat tuollaisia täyskokoisia, löytyvät keittiön peränurkasta. Ja pöytä on ikkunan vieressä, mikäli se vain sinne mitenkään mahtuu.

Verhoista ei ole vielä mitään ajatusta. Ne selkiytyvät sitten, kun lopullinen suunnitelma keittiöstä on tehty.

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana Huvikumpu. Voin kuvitella sen riemun, mikä sinulla on suunnitellessa sisustusta ja remontteja : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osuit oikeaan, Mayo! Muutto pois täältä ruuhkaisimmasta suomesta on ollut mielessäni jo pitkään, joten Huvikummun löytyminen juuri nyt tuntui, kuin se olisi tarkoitettu juuri minulle. Saan siitä varmasti unelmien kodin itselleni, kunhan maltan ensin asettua ja kuunnella itseäni (ja taloa) rauhassa ja katsoa, mitä lopulta ihan oikeasti haluan uuteen kotiini tuoda. Aika näyttää :-)

      Poista