perjantai 14. joulukuuta 2012

Kauppapäivä sovittu

Nyt on viimeisetkin esteet raivattu oston tieltä ja olen valmis tekemään kaupat :-) Tänä vuonna en joululahjaksi muuta tarvitsekaan!

Maanantaina ajan Riihimäkeen ja teen ensimmäisen työpäiväni siellä. Kahdeltatoista tehdään Huvikummussa kosteusmittaus ja haluan olla paikan päällä, kun arvoja mittaillaan. Olen pyytänyt välittäjältä kauppakirjan luonnoksen maanantaiksi itselleni, jotta voin tutustua siihen rauhassa ennenkuin kirjoitan nimeäni mihinkään.

Maanantai-iltana tulee oman kotini välittäjä käymään ja teemme sopimuksen asunnon myynnistä. Välittäjä lupasi myös tarkistaa, että kauppakirjassa on kaikki kunnossa enkä allekirjoita mitään tyhmää. Voin siis olla huoletta, vaikka maksankin asunnosta 8t€ jo nyt. Kauppakirja tulee varmasti tehtyä niin, että siinä on otettu huomioon myös minun etuni.

Mikäli Huvikummun kosteusmittauksissa ei ilmene ongelmia, tehdään kaupat keskiviikkona puoliltapäivin myyjän pankissa. Oman välittäjäni kanssa vielä selvitän, kuinka varmistetaan, että asuntoa ei käydä myymään muualle tässä välissä ja että minun alkukauppahinnan maksuosuudestani jää jälki (se on todennäköisesti kauppakirjassa).

Espoonkotini astianpesukone on tänään saatu vihdoin kuntoon eikä jääkaapinkaan valo enää välky. Ensi viikolla uusivat vielä keittiön tason, jonka jälkeen hoidettavien asioiden lista alkaakin olla jo aika pieni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti