keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kaupat tehty

Nyt etenevät asiat sellaisella vauhdilla, että hitaampia hirvittää! Oma asunto laitettiin myyntiin viime viikon perjantaina, sunnuntaina oli ensiesittely ja tänään lyötiin kaupat lukkoon. Huomenna varmistetaan asiat vielä allekirjoituksin ja sovitaan tärkeät päivämäärät. Espoonkotini vapautuu 1.3.13 mennessä uudelle asukkaalle.

Huvikummun aikatauluja koitetaan sovittaa tähän nopeasti etenevään tilanteeseen. Tällä hetkellä näyttää siltä, että saan avaimet sinne jo ennen helmikuun puoliväliä ja pääsen aloittamaan pientä pintaremonttia hyvissä ajoin. Näköjään kun on tarkoitettu asioiden tapahtuvan, ne tapahtuvatkin sitten sujuvasti :-)

Jos asiat sujuvat jatkossakin näin hyvin, voisin aloittaa lattioiden maalaamishommat 8.2. vaikkapa olohuoneesta ja tehdä maalin kuivuessa hommia yläkerrassa ja keittiössä. Siivoamista riittää varmasti pitkäksi aikaa ja se on helppoa tehdä silloin, kun huonekaluja ei ole vielä edessä. Uskon, että pärjään maalaamisen ja siivoamisen kanssa itsekseni, mutta makuuhuoneen tapetointiin tarvitsen apuvoimia.

Tapetointia ja alkovin oven laittoa voisi suunnitella tehtäväksi 15-17.2. viikonvaihteessa. Kuistin ja yläkerran vessan seinien maalaus pitää tehdä jossain sopivassa välissä. Aikaa on käytännössä nämä kaksi viikonloppua, viikot menevät Espoossa töissä ja pakkaillessa.

Muuttoviikonlopuksi tulisi tällöin 22.-24.2. viikonvaihde. Alan kallistua muuttofirman tilaamiseen tavaroiden siirtoon. Olen aina ennen muuttanut pakaten tavarat pahvilaatikkoihin ja pyytäen sukulaiset ja tuttavat apuun. Nyt on mieleeni hiipinyt ajatus tilata muuttofirmalta laatikot, joihin merkkaisin selkeästi Huvikummun loppusijoituspaikan ja muuttofirman kaverit toimittaisivat laatikot / huonekalut suoraan oikeisiin huoneisiin. Minulle jäisi näin pakkaaminen ja purkaminen, raskaan kantotyön tekisivät muuttofirman miehet. 

Näin ne palaset loksuvat paikoilleen eikä aikaakaan, kun herään Huvikummussa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti