maanantai 22. lokakuuta 2012

Pikkuinen makuuhuone

Myyjä lähestyi vastatarjouksella ja minä lähetin omani takaisin, joten suunnittelu jatkukoon!

Yläkerta on siis malliltaan aika erikoinen:


Sen remontoinnissa pääsen varmasti aika helpolla.

Vaatehuoneelle ei tarvitse tehdä mitään eikä varmasti pienemmälle makuuhuoneellekaan. Siellä on kauniit kukkatapetit. Kalustettuna huone näyttää ainakin ihan siistiltä. Huoneesta tulee vierashuone, joten sisustus rakennetaan sen mukaan. Ikkuna on huoneessa pieni ja sijaitsee syvennyksessä.Valoa ikkunasta tulee suhteellisen vähän, joten kovinkaan tummia verhoja ei tähän huoneeseen tule. Valoverho voisi olla hyvä vaihtoehto! Ikkunan eteen olisi mukava saada jonkinlainen pöytä, ehkäpä valkoinen kapauspöytä nykyisestä olohuoneesta:

Yövieras tarvinnee paikan, missä nukkua. Olen aina haaveillut rautasängystä, mutta ne ovat edelleen auttamatta liian kalliita. Niinpä taidan tyytyä tässä vaiheessa Iskun Riina -sohvaan (tällä hetkellä tarjouksessa 195 €, ei paha):

Tyynyjä ei minun sänkyyni tule varmastikaan noin paljoa, mutta jonkinlainen mukava patja lienee kuitenkin paikallaan. Sängyn saa levitettyä niin, että siitä tulee 200*145 kokoinen.

Vaikka huoneeseen kuuluu vaatehuone, ei sinne yövieraalla ole asiaa :-) Jonkinlainen tuoli ja hyllyklipasto pitänee huoneeseen saada. Tämä olisi hieno:


mutta ei ole huono tämäkään:


Tuolia pitää vielä miettiä, pitääkö sen olla hyvä työtuoli vai riittääkö keittiöntuolin omainen tuoli tuohon pöydän ääreen. Riippuu varmasti paljon siitä, mihin muuhun tarkoitukseen huonetta tullaan käyttämään.

Entä sitten matto. Minua kiehtoo ajatus räsymatosta lattialla, mutta en ole ihan varma, onko aika vielä valmis niin suureen muutokseen mattorintamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti